Nemůžu být princem...

Nemůžu být princem...

Anotace: Pro mého kamaráda,jehož vysněná slečna ještě nepochopila,že princ prostě nepřijede...a určitě není jediná...

Pod tvými okny sedím
a hraju jen pro tebe tu píseň,
kterou láskou i bolestí svou ředím,
abys slyšela z ní mojí tíseň.

Napsal jsem jí,abys o mně věděla
je o tom všem,co se mezi námi stalo.
Napsal jsem jí,abys nezapomněla,
že o tom,co měl jsem s tebou,dřív se mi jen zdálo.

Vzpomínám v ní na vše krásné znova
na tvé oči,na tvoje rty rozechvělé
ne,prostě nestačila by mi slova,
kdybych měl popsat všechno to na tobě skvělé.

Jak bych si přál splnit ti tvůj sen,
vím,že na to myslíš stále...
jenže pochop,málo která má dáno osudem,
že její muž bude mít otce krále.

Můžu přijet na bílém koni,když to chceš,
můžu pro tebe zemřít,když tím pomůžu.
Všechno co si budeš přát,to dostaneš,
kromě prince.Tím prostě být nemůžu.
Autor mosquito, 07.09.2008
Přečteno 540x
Tipy 7
Poslední tipující: Leedram, Azazen, Elisha, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tyto pocity znám. Je překrásná...až to bolí.
S úctou a obdivem Azazen

24.09.2008 10:03:00 | Azazen

Tohle kdyby mi někdo napsal, tak kašlu na všechny aristokraty světa.Jestli ta slečna neprocitla,tak v tom je něco jinýho, třeba královská pokladnice.

07.09.2008 21:55:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí