..čtyři nitě..

..čtyři nitě..

Anotace: ....polopatě..:)

Odraz slunce
V mihotavým okamžiku
Slzící srdce
S jiskrou v oku
A tam někde
Tvý sny
/viděla jsem je/
Nakreslený křídou na chodníku
Ale začalo pršet
/štěstím?/
vlastními slzami jsme
Smyly malou zprávu o naší existenci
/ale já ji viděla…!/

A co třeba zítra…?

Další nevyrčený otázky
Skrytý v nedoletu
A možná taky usměv
Protože já nechci ztratit
/Tebe /
A hrát si na loutku
/doprava..doleva/
Tak jako tisíckrát předtím

Strach z bouřek
A malý hřmění
V mý hlavě
/nebo srdci?/
Kouřový signály pro hrstku napadníků
S nápisem

obsazeno
Autor Reiuse, 07.09.2008
Přečteno 364x
Tipy 1
Poslední tipující: Caracol
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí