Bouře utichla

Bouře utichla

Anotace: a s ní myšlenky se kutálely jako zapomenuté kuličky vody...

dešťové kapky burácí o holou zem
miliony kapiček, chrst! bůh se shodil dolů, sem
myslím a přemýšlím jak vyhnout se nástrahám osudu
kam směřuji, na jaké to vlastně cestě jsem?

čí duše přebývá v těle
a ožvivuje kosti zhnilé
čí duše hřeje srdce moje milé?

hromy blesky zářící na tmavé a tiché obloze
a já se ptám kdo vlastně jsem..
Autor Meriel, 07.09.2008
Přečteno 355x
Tipy 2
Poslední tipující: Pišák, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí