Dá-li se to tak vyjádřit

Dá-li se to tak vyjádřit

Anotace: Pověz mi ta slova, která mi nesdělí nic. Pověz mi ta slova, která mi sdělí vše.

Dá-li se to tak vyjádřit,
pak chci jen říct,
že bych jakživ nemohl zapomenout,
jak jsi mi sdělila vše,
aniž bys něco řekla.
Dá-li se to tak vyjádřit,
pak nechápu,
jak lásce potichu sluší pokárání,
ale to,co k tobě cítím,
je nepopsatelné.

Ach,pověz mi ta slova,
pověz mi ta slova,
která mi nesdělí nic,
ach,pověz mi ta slova,
pověz mi ta slova,
která mi sdělí vše.

Dá-li se to tak vyjádřit,
významosloví nestačí,
v životě,který žijeme
si vystačíme jen my
a to,co cítím
možná bude muset být obětováno.

Takže,dá-li se to tak vyjádřit,
pak chci jen říct,
že jako ty bych měl nalézt způsob,
jak ti sdělit vše,
aniž bych něco řekl.

Dá-li se to tak vyjádřit,
pak chci jen říct,
že jako ty bych měl nalézt způsob,
jak ti sdělit vše,
aniž bych něco řekl.

Dá-li se to tak vyjádřit,
Ach,pověz mi ta slova,
významosloví nestačí,…. pověz mi ta slova
která mi nesdělí nic,
ach,pověz mi ta slova,
pověz mi ta slova,
pověz mi ta slova,
pověz mi ta slova,
pověz mi ta slova.
Autor Quoman, 08.09.2008
Přečteno 542x
Tipy 6
Poslední tipující: labuť, okapovaroura, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí