Těžké srdce

Těžké srdce

Anotace: ...

Těžké srdce je zavřenou bránou,
Uzavírá v sobě moře naděje a oceán pochyb,
uzavírá v sobě tebe, mě,
to nevidíš, těžké srdce je plné dojmů,
nutí tě kleknou na kolena,
přestat vnímat zbylou víru,
na světlém dně těžkého srdce.
Nutí tě pochybovat každou vteřinou o sobě, o své pravdě.
Těžké srdce ti někdy ukáže pravdu,
jinde nevnímáš ostatní, ani sám sebe.
S těžkým srdcem jsi otrokem svých nesplněných přání.
Za těžké srdce si každý může sám.
Těžkého srdce se můžeš zbavit,
ale nesmíš se chtít dotknou hvězd.
Ony spadlou samy.
Autor lapi, 08.09.2008
Přečteno 373x
Tipy 3
Poslední tipující: NiQuS, Nút
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

možná srdce těžké je
než se dotkne naděje :o)

zajímavé..

08.09.2008 18:15:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí