Nepochopen, zatracen

Nepochopen, zatracen

Anotace: Kdo nevcítí se, netuší, Když nesmráká se, neprší..

Nepochopen, zatracen

Umírám nepochopen, zatracen,
však ještě jednou sladce zaspím,
ať spatřím naposled svůj krásný sen.

Každou hodinou a dnem,
chtěl jsem říci kapkám stačí,
síle hromů, ať již neburácí,
já hlupák, pouze láskou zaslepen.

Jedna tvář a jeden hlas,
nechal ten můj napospas.

Kdo nevcítí se, netuší,
když nesmráká se, neprší..
tak ještě jednou sladce zaspím,
byť mé já jen stěží spasím.
Autor Dreamer, 08.09.2008
Přečteno 339x
Tipy 9
Poslední tipující: bajli33, Mraveneček, okapovaroura, Bíša, NiQuS, Pišák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mooc pěkné...ST

08.09.2008 19:39:00 | NiQuS

1*

08.09.2008 18:37:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí