Díky mami!

Díky mami!

Anotace: Mamince z lásky.

Roky plynou jak řeka v korytu a Tobě se stále vybavují vzpomínky na mě,coby kojence o kterého jsi se s takovou láskou starala.Z kojence vyrostla slečna,školačka,studentka a při všech těchto změnách si stála vždy při mě.Jsi pro mě vším.Mou starší sestrou,maminkou,kamarádkou a psycholožkou.Jen Tobě jsem mohla říct,kdo se mi líbi,koho obdivuji,kdo mi ubližuje a Ty jsi s tím vždy něco udělala.Byla jsi ochotná se za mě prát,ba dokonce prát se se mnou,abych pochopila smysl Tvého mateřského citu.Spolu hodnotíme módu,líčení i krásné muže.Jako přirovnání k našemu vztahu se též hodí citát sladkého a námi milovaného Jekkyla:Být nůž a zároveň rána.Bez jednoho není druhého a já bych těžko přežila v této divočině světa,nebýt Tebe a tvé lásky.Ať už jsem doma ve svém pokoji,na Slovensku či jinde ve světě,bude mi tam lépe,když tam budeš se mnou.Až budu mít jednou svojí rodinu,tak chci být taky tak dobrá maminka jako jsi Ty!Děkuji ti a doufám,že pouto mezi námi nikdy nezmizí.
Autor Michaela.18, 08.09.2008
Přečteno 301x
Tipy 1
Poslední tipující: melebele
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle upřímná slova mi vhání slzy do očí. Svojí mámě bych poděkovala asi za uplně to samé, ale jak jsi psala, bez rány není nůž. Chápu to tak, že i když došlo někdy na hádky, vždycky to bude naše máma :)

09.09.2008 07:07:00 | melebele

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí