Už se blíží den...

Už se blíží den...

Anotace: Věnováno Feli...

Už se blíží den,
kdy z naděje se stane pouhý sen,
den mého odletu,
den, kdy se pokusím od toho smutku a trápení utéci ven..

Někdy doufám, že v ten den si třeba vzpomeneš...
Někdy doufám, že v ten den,se třeba ukážeš...
..............že třeba ta krásná slova opět řekneš...
..............a že třeba mě nebudeš chtít pustit...

Někdy doufám, že se mi v tom pokusíš zabránit...
/i když bys už nemohla/
Někdy doufám, že v ten den,se za mnou pustíš,
jenom proto abys než odjedusvou lásku stihla vyznat...
s tím že to, že mě máš ráda a že ti budu chybět,
že až teď jsi to měla možnost poznat....

Někdy doufám...
...zbytečně...
Autor bokken, 08.09.2008
Přečteno 392x
Tipy 3
Poslední tipující: Mraveneček, melebele
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak neodjížděj... Před nešťastnou láskou stejně neutečeš :) Dostihne tě i tam daleko - ve vzpomínkách. Pěkný, ale nemám ráda loučení. Alespoň takové, které zasahuje do našich životů.

09.09.2008 06:56:00 | melebele

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí