Jsi

Jsi

Anotace: když nekoho moc milujete

Jsi má jasná hvězda
jsem rád žě tě mám
jsi mé srdce
když se cítím být sám

Jsi má múza
když nevím co dál
jsi můj anděl strážný
kdybych se bál

Jsi můj úsměv
plná radosti
jsi můj pláč
plná skromnosti

Jsi má pravda
lehká jako mrak
jsi má lež
hrdá jako páv

Jsi má důvěra
velká jako svět
jsi mé zklamání
tenká jako led

Jsi má duše
čistá jako voda
jsi můj život
žiješ pro nás oba
Autor Kubiiik2011, 08.09.2008
Přečteno 928x
Tipy 2
Poslední tipující: melebele
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný vyznání...

09.09.2008 06:50:00 | melebele

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí