Zamilovat se a milovat

Zamilovat se a milovat

Anotace: Snad moje sdělení bude positivní... Chtěla jsem, aby bylo...

Sbírka: Omyl číslo 4

V neonových světlech na parketu
po dlouhé době tančila jsem
při ohlušujících skladbách dnešní doby,
co prožívala jsem
stejně jako ty, co hrály před lety
Songy, co stále znám zpaměti,
co mnohdy v opilosti si zpívám
A byls tam ty
A pořád se na tebe dívám
a říkám si, že z toho stejně nebude nic
Co by taky mělo být jiné?
Až z našeho románku vystřízlivíš,
možná ti to připadá divné,
ale možná mě necháš v davu stát
Je snadné se zamilovat,
ale je těžké lásku dát...

V neonových světlech na parketu
byla jsem jednou z nejstarších,
ale cítila jsem se strašně dobře
a možná lépe, než-li dřív
Jako bych dospěla z iluzí a přání,
co žádná náklonnost nemůže nikomu dát
z téhleté noci,
z nocí, co zažila jsem mnohokrát
Jako bych vystřízlivěla při tom tanci
po tolika drincích, že je nemohu spočítat
Jako bych vnímala vše s nadhledem,
ačkoliv měla jsem toho tolik co dát
a bylo snadné se zamilovat,
ale těžké milovat...

V neonových světlech na parketu
našla jsem, co jsem tu noc hledala
Pochopení, komplimenty, spříznění
To, co jsem dlouho nedostala
To, co jsem neměla komu dát
Objímal jsi mě, jako bych patřila k tobě
Jen pár chvil vzrušení, co nikomu neublíží
Vyrostla jsem už z těchle chvil
Ale tys tam byl,
abys mě přesvědčil,
že na to ještě pořád mám,
že mohu někoho upoutat,
že se do mě někdo může zamilovat,
i když mě nejspíš nebude milovat

Díky za to
Autor unstoppable, 08.09.2008
Přečteno 771x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, melebele, WhiteSkull, Bíša, jedam, WAYWARD, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Napsala jsi to výtečně. Uplně mi to oživilo vzpomínky na dobu mých diskotanců. Stála jsem tam možná jako Ty a doufala, že se do mě snad někdo zamiluje. A pak jsem pochopila, že musím hledat jinde :) Je to hezký a milý.Oslovilo mě to.

09.09.2008 06:38:00 | melebele

...je to dost kruté(vůči tobě),ale upřímné,abych to komentoval.Jsi mladá,všechno ještě příjde.Víš,že na to máš a to je dobře,tak zkoušej a ono to příjde,neboj,jen nesmíš spát.

09.09.2008 00:03:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí