Vzdávání se

Vzdávání se

Anotace: Ležím ve tvé svaté posteli, v blahoslavené místnosti a cítím se jako nevěřící.

Ležím ve tvé svaté posteli
v blahoslavené místnosti
cítím se jako nevěřící
který není hoden tvého zavolání
a nakažen tvou nevinností
která se mi stala osudem
neručím za to
co se se mnou může stát
ale nezaváhám …

Jsem chlap z masa a kostí
vzrušení se žene mými žilami
vášeň hoří v mém srdci
och božské vzdávání se je opět zde !

Spoután jako zvíře
přikován ke svým tužbám
jen další oběť věčným plamenům lásky
zkroť mě svou něžností
a zlom mé křehké srdce
snadně (,) přátelská dívko (,)
ničíš můj svět

Žijeme ve světě plném iluzí
vše je tak nepravdivé
a i když má mysl bloudí ve zmatení
nemohu popřít to co cítím
Autor Quoman, 09.09.2008
Přečteno 534x
Tipy 3
Poslední tipující: Jiparo, igniss, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Obě jsou hezké...tahle má podle mě větší sílu.

09.09.2008 02:54:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí