Děleno dvěma

Děleno dvěma

Anotace: .

Ptal sem se dnes anděla
co má na starost ty dva,
co sešli z vytýčený cesty,
kde dobýjí baterky?

Podíval se na mě a říká:
"Z jejich lásky. Z jejich upřímný lásky,
co se rodí v hádkách
a usíná s nimi na polštáři."

Ty se maj, napadlo mě.
Dokázat se vyhnout vyšlapaný cestě
a dělit se o své city
s neznámými anděly.
Autor Tecka 2, 09.09.2008
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pozor na pravopis.

06.12.2008 20:03:00 | jatox

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí