beznaděj

beznaděj

Anotace: nejsem ten správný spisovatel,ale napsala sem podle mě pravdu.

Když se ráno probouzím,
cítím že nejsi tam kde bys měla být.

Kde je jen to správné místo?
kde bys měla být?,
otázka to je velice záludná.

Místo.... ano přesně tam,
tím místem myslím své srdce,
hádanka to byla dlouhá a těžká

Mé srdce je bez Tebe děravé a prázdné.

A o kom že je to stále řeč?
Ano o lásce,
o lásce ,která se ztratila ze srdce.

Proč jen to provedla?
Proč s city si hrála?
Kdo zná odpověď?

Odpověď je prostá,
nebylo koho milovat,
tak se vytratila

Srdce je beznadějné.
Autor Denny3, 09.09.2008
Přečteno 339x
Tipy 2
Poslední tipující: Monsignore
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí