kdyby

kdyby

Anotace: ...

kdybych tak mohla
prolézt skrz mříže
do tvojí duše
a usnout tam
stačí mi voda
a miska rýže
veškerou amnestii
odmítám...
zvít tak Ikarovi křídla
tobě půl cigára
a jemu flašku
od ředidla
rozletět se nad svým životem
a mosty spálit za plotem
Autor fixuss, 09.09.2008
Přečteno 562x
Tipy 3
Poslední tipující: Myrja, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a ta je ještě lepší ST

09.09.2008 20:17:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí