chytrý řeči v křeči

chytrý řeči v křeči

Anotace: pomatení smyslů sám se budu ráno divit co jsem sem psal .. pardon ...

je to možný? ja se směju..

potkal jsme holku a pařil citově s ní

jenže uniká mi podstata dějů

když mám podat vysvětlení

.

ožralost prý neomlouvá

chtíč s rozumem nesmlouvá

vyhraje ten či onen

ať je noc nebo den

.

sračka totální

tak říkám mlč už oko mé zapdani

už mysli jdi spát

né už ne nechci se slovama si hrát

.

mám pokrk faleše a všeho toto svinstva

co je spojeno s náma od začátku lidstva

mám pokrk přetvářky a soucitu

k čemu mi je to když fasádu mám rozbitu?

.

stál jsi píčo o pár metrů dál

když já jsem do xichtu rány dostával

za kecy

co byly k důležitosti věci

.

nikoho to nezajímá

na čí straně je vlastně vina

.

jděte spát já už nedokážu psát

vím nudím vás

ikdyž chtěl jsem tomu duši dát

když poslouchal jsem vnitřní hlas

.

smrt život

nebo nuda či zábava

myšlenkověj pochod

rýmů učiněná záplava

.

omlouvám se za tenhle kýč

"vím vaše přání je" :

už aby byl te parchant pryč!

.
.
.
.
---
Autor Jan Střelec, 04.10.2004
Přečteno 593x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí