klara

klara

Anotace: tobě

Pověz mi Kláro
co se to stalo
že jsme si málo
jak se to zamotalo
do sítí pavučiny
čí slova a činy
začaly bez příčiny
kolem nás soukat
z jedu sliny
pověz mi Kláro
jak se ti spalo
zdali to vzalo
tě taky na duši
já nocí pláču potají
přestože všichni říkají
že chlapům brečet nesluší.
Autor zenge, 09.09.2008
Přečteno 309x
Tipy 5
Poslední tipující: Rolnička, Holis, Elisha
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Klárka,to byla moje babička:o)

09.09.2008 23:49:00 | Holis

Za mě ST,já se bavím,všemu rozumím, je to uhlazené, má to šarm a eleganci

09.09.2008 22:34:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí