Malá kapka krve

Malá kapka krve

Anotace: taková upíří...

Kousej!
Škrábej!
Trhej mi kůži!
Chci tě
a cítím tě
jen tebe, můj muži!
Můj pane...

Hoříš
Svlékáš
Dáváš mi jed
Miluji ho
Chci ho
A vypiji ho hned!
Až do dna...

Vychutnávám
Cítím
a nemůžu se udržet
Moje zoubky
a tvůj krk
Nesnažíš se mě zadržet

...malá kapka krve...

to jest víno mé
a budu pít tak dlouho
dokud tvé tělo neochabne
a pak budeš konečně jako já...
Autor Nessy, 09.09.2008
Přečteno 338x
Tipy 1
Poslední tipující: Zweiblumen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí