oko mý

oko mý

Anotace: ,,

Oko mý je okoralý
už tolik neslídí
na pěších zónách
po přídích
těch mladých lodí

mezi vlnamy
kdesi v Miami
šetřím silamy
než padnu do jámy

ruka má je znavená
věčnou onanií
a lodě bez jména
můj přístav stále míjí

mezi vlnamy
možná slina mi
padne do přílivu
po šestym pivu..
Autor zenge, 09.09.2008
Přečteno 316x
Tipy 1
Poslední tipující: Elisha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vtipný, několikasmyslná realita všedních dnů, může být i líp !!

09.09.2008 22:31:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí