Šel hedvábnou travou

Šel hedvábnou travou

Anotace: ...

Šel hedvábnou travou,
koupal se v rosách,
vítr čechral jeho kadeře.
Šel hedvábnou travou,
chodidla bosá,
ve slunce zrodu nádheře.

Být ve správný čas
na místě správném.
Hlas hluboko v nás
s jistotou vládne.

Šel hedvábnou travou,
tam na kraj světa,
mezi prsty zlatý vlas.
Šel hedvábnou travou,
za Luny světla.
Hedvábnou travou, šel spatřit Vás.

Být ve správný čas
na místě správném.
Hlas hluboko v nás
s jistotou vládne.
Autor DodgerKT, 09.09.2008
Přečteno 413x
Tipy 4
Poslední tipující: kikis, Churry, Helís
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opět krásné....tu platonickou lásku ti mimochodem strašně závidím..:-)

15.10.2008 18:16:00 | Filosof

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí