Společný bod

Společný bod

Anotace: ... luna, věčná inspirace ...

Zakloň jen hlavu a nechej se nést
na křídlech snění a do říše hvězd.

Vidíš tu moji? Tam tvoje zas bliká.
Stříbrně září a do srdce vniká.

Jsi tady se mnou, jak kdybys tu stál,
pro duši temnou jsi hvězdný můj král.

Luna nás spojí, v ní najdeme most,
pomůže přenést se přes vzdálenost.

Zaměř k ní pohled, jak já v tuto chvíli,
tím naše duše se propojily

v jediný, nádherný, společný sen
za svitu luny, než počne se den.

Pak lituji, že jsi tam, ve snovém světě,
to, když tak zatoužím dotýkat se tě.
Autor jita.1965, 09.09.2008
Přečteno 371x
Tipy 15
Poslední tipující: kouzelníček, vodnař, Myrja, shakespeares, Iva Borecká, Štěpina G, Holis, Bíša, enigman, poustevník Jirka, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nejdřív ho tam nalákáš.
Pak ho tam necháš.
A nakonec je ti líto, že tam zůstal.
Ach jo:-)

26.09.2008 17:03:00 | kouzelníček

Hvězdičky zrovna včera nádherně zářily, těším se na zimní oblohu "o)

10.09.2008 16:28:00 | Iva Borecká

krásný dílko...

10.09.2008 16:27:00 | shakespeares

Souhlasím, je to totiž moc pěkné...:)

09.09.2008 23:29:00 | okousaná od světlušek

Jituliko, jen básni dál! :-))

09.09.2008 23:25:00 | poustevník Jirka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí