Slepená

Slepená

Anotace: .....je to čím dál tím horší

V duchu přemýšlím,
s očima dokořán tiše bdím.

Že snad už nedokážu milovat,
možná že nechci, abys mě měl rád.

V poušti se voda těžko hledá,
co bylo rozbité, se stejně slepit nedá.

Poprvé dá se milovat,
co podruhé, snad mít jen rád?

Odpusť mi tahle slova krutá
i to že nejsem rozhodnutá.
Autor hechicera, 10.09.2008
Přečteno 463x
Tipy 8
Poslední tipující: ilona, Házté, jesterka, Nút, Sfinx, Veru
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

....ST !

17.10.2009 23:01:00 | Házté

Někdy pomůže tíhu nést.. fakt že nejsi sama...
moc hezky a citlivě vyjádřeno...

10.09.2008 17:01:00 | Nút

Šťastnou volbu při rozhodování...věřím, že bude správný...

10.09.2008 16:05:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí