tichý konec

tichý konec

Anotace: ...

dnes to krásné končí
dnes něco začíná
atmosféra podivná
hlava se mi točí
a ty tak chladná
chci říct miluji tě
ale ty mi bráníš
chci říct v jedný větě
jak moc mě trápíš
snad jednou příjdeš na to
že já moje milý zlato
jsem tě miloval
i to co nemám ti daroval
plšineško moje
už nikdy nechci vidět oči tvoje
už nikdy nechci vidět tebe
dnes zatažené nebe
a jediné moje přání je
aby ta naděje co jsi mi dala
v největší oheň vplála
a shořela
chci co nejdříve zapomenout
miluji tě a zárověň tě nenávidím
Autor Mirusek, 10.09.2008
Přečteno 412x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Mraveneček, Daisy.., andilek23
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí