Klíč Srdce

Klíč Srdce

Anotace: Taky poněkud doost stará básnička někdy z roku 2004..asi jediná básnička co mi zbyla z toho roku...

Když přijdu domů myslím na tebe
Co asi děláš a jestli mě chceš mít u sebe
Nevím ani jak ti to říct
Že nemůžu už s tebou být.
Poslouchej, já nechci nic
Jen tvého srdce kapku víc
Tu kapku ledu co nosíš v sobě
A máš ji prý jenom pro mě.
Já Miluji Tě! A ty obě
Neposlouchej moje srdce
Neposlouchej její
Poslouchej jen to svoje srdce
A ostatní nech jen tak projít.
Bez debat se rozhodni
Já už nechci, sní se dělit o to nejdraší
Proto ti říkám teď a tady
Chceš- li, sní teď odejít
Vrat mi klíček mého srdce
A běž už prosím honem pryč.
Autor NiQuS, 10.09.2008
Přečteno 607x
Tipy 4
Poslední tipující: bajli33, Caracol, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Caracol- Děkuji....Mno nedopadlo to úplně tak jak sem chtěla, ale stejně věčina věcí nedopadne tak jak chceme....Bohužel...

12.09.2008 16:46:00 | NiQuS

upřímná.... snad to dopadlo jax chtěla...

12.09.2008 13:12:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí