Vyznání

Vyznání

Anotace: I já dokážu psát optimisticky... :)

Klidný spánek hlídáš můj
Zůstal jsi se mnou stůj co stůj
Vždy jsi ve mne věřil
Tvůj čertovský úsměv pro mé srdce zářil

Jsi to nejlepší co mě potkalo
Nejkrásnější je, že se mi Tvé důvěry dostalo
Snad ještě chvíli prozáříš mé dny
Snad ještě chvíli ohlídáš mé sny

Dotekem znám Tvou tvář i tělo
Pár slavíků jen pro nás pělo
Chvíle s Tebou jsou mi nade vše
S Tebou nikdy mi není zle

Tak tedy dej mi polibek
Už těším se na Tvůj čertovský úšklebek
Autor Santinan Black, 10.09.2008
Přečteno 831x
Tipy 11
Poslední tipující: Azazen, Gracia, strašidýlko-střapatý, Rikitan, Bíša, Elwig
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí