Poblouznění

Poblouznění

Anotace: Poblouznění je slabost.... a já jí podlehla....

Něco jako vášeň
V Tvých očích ztrácím svůj svět
Uhýbám dál
Roztouženě
Chci Tě mít
Ne potom, hned

Něco jako touha
Když se se dnem střídá noc
Co mám dělat
S Tebou chci být…
Křičím,
Volám o pomoc

Něco jako posedlost
Když myslím často na Tebe
Tvou nezávislost miluju
Jen chci letět do nebe

Něco jako spříznění
Já blázen
Přelétavě stálý
Ty mizíš
Já Tě nedržím
Ulétáš mi v dáli

Něco jako….jak to říct
Radši spolknu suchý list
než přiznala bych své pravé city
a že v mém srdci nyní… jsi Ty

Něco jako poblouznění,
Které zkrátka přetrvává,
Myšlenky mě ovládají,
Srdcem mým
Tvá krása mává

Tvá osobnost,
To je můj cíl,
Tvůj úsměv mého štěstí díl

Má hrdost postupně dál padá…
Jak Ti to říct…

Mám Tě ráda
Autor Ammazonic, 11.09.2008
Přečteno 493x
Tipy 7
Poslední tipující: blue, Holis, Bíša, už ne pernikova princezna, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí