Někdy je snazší lásku proměnit v chtíč

Někdy je snazší lásku proměnit v chtíč

Anotace: ...někdy je to tak...a míň to bolí...

Někdy je snazší lásku proměnit v chtíč,
pomilovat se a vše dát do téhle chvíle,
city považovat za prostý kýč,
jen rozkoš, jen blízkost těl sdílet.

Snazší je lásku tajit a vášní se opít,
když stenáme, neslyšíme, jak srdce bije,
ty chvíle nám mohou hodně dát i vzít,
ale stejně - pojď se zas touhou svíjet!

Někdy je snažší lásce dát mat,
pomilovat se a vše dát do téhle chvíle,
vědět, že mám tě ráda, máš mě rád
a pravdu pro klid srdcí zase dál míjet…
Autor Keilanne, 24.08.2005
Přečteno 403x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mocicko se mi libi :)) 100

25.08.2005 17:43:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí