O Něm

O Něm

Anotace: večerní myšlenky

Když noc se opět stane svou paní,

já zase cítím osamění,

který v mí duši přežívá,

proč do nevhodných přichází zalíbení,

proč milovat bolí, vždy to tak není,

proč když vidím tě, nemůžu tě mít

Věřit a snít mi nepomůže,

věřit a mít pro tebe růže,

který ti stejně nedám

Já chci křičet tvoje jméno do dáli,

abys mě konečně slyšel,

já chci říct ti jak mý srdce pálí

Já chci vzít tvý tváře do dlaní,

abys chvíli na mě myslel,

já chci věřit v to, že probudíš mě z mýho snění

Když o půlnoci se dávám do svého snění,

já zase cítím osamění,

který mi ty jenom působíš,

proč když vidím tě v objetí jiný,

proč najednou myšlení mý je stinný,

proč smutek sbírá tolik obětí

„Věřit a snít“ vryj mi do kůže,

věřit a mít lásku každý může,

jen já nemám to štěstí

Já chci křičet tvoje jméno do dáli,

abys mě konečně slyšel,

já chci říct ti jak mý srdce pálí

Já chci vzít tvý tváře do dlaní,

abys chvíli na mě myslel,

já chci věřit v to, že probudíš mě z mýho snění
Autor S!muSh (004), 11.09.2008
Přečteno 337x
Tipy 3
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, bokken
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí