Od srdce

Od srdce

Anotace: ....

Malá maličká, viď že jsi jenom moje?
Konec už je, konec toho starého boje!

Spálili jsme mosty za zrádnými láskami,
určitě se zasmějeme, nad těmito vráskami.

Jsi tu pro mne, já pro tebe,
jsi mé slunce, já tvé nebe.

Až tě bude láska bouřit a rozpalovat do ruda,
pomilujem se po maškarní, já budu tvá obluda.

Až tě budou nohy zábst, já je vezmu do dlaní,
budeš klepat zimnici, já tě po nich pohladím,
zahřeju tě teplým dechem a bude ti na spaní,
na zprávnou vlnu teplem, tvoje tělo naladím.

Položím tě na záda a celou si tě přitisknu,
vyfotím nás v obětí, pak rychle to vytisknu.

Zarámuju do srdce na křídle svoji Terezku,
fotka mi vždy uklidní při smutku a pří stesku.

Jsi moje maličká a dlouho to tak bude,
doufám že i tak daleko cítíš lásku všude!

Všudě po těle, snad tě láska hřeje?
Mě hřeje, když se na mne maličká směje .
Autor Noční bolest, 11.09.2008
Přečteno 1076x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

... to jsem si zase naběhl ... asi nechceš abych Ti to strhal? ... tak budu radši mlčet ...

18.09.2008 15:09:00 | JardaCH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí