Řecko a olivy

Řecko a olivy

Anotace: Když Vás na dovolený přepadne romantická chvilka, nedá se nic dělat....

Olivovník staletý.
Modrý nebe, krásný - prokletý.
Omamná chuť oliv,
tak mě prosím lásko polib.

Lesklý olivový olej
na nahém těle.
Už mi to jde lásko
bez tebe skvěle
ale....

Olivovník nerodící plody
je bezcenný.
A tak prosím lásko
vrať se mi!

Přijď v jakékoli podobě
jen mě nenechávej bez dohledu,
protože po nějaké době
měním se v kus chladného ledu.
Autor Květa, 25.08.2005
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí