Co jsou zázraky, když jsme spolu?

Co jsou zázraky, když jsme spolu?

Anotace: ...

Být klenotem,
jež nikdo nestvořil,
stvořit nedokáže.

Jen Ty umíš zázraky,
budeš-li chtít,
stane se.

Namísto suti, ruin a chamtivosti
zbyde v srdcích zář.
A slunce klesne z trůnu,
rozpláče se do bílé kolébky,
kde miminka myšlenek začínají dýchat
a chápat se osudů svých duší,
s nimiž vyrostou
v ušlechtilé krystaly.

Vybroušeny touhou
jiskří v pohledech.
Rozpuštěny láskou
splynou v něhu.

Co jsou zázraky,
když jsme spolu?
Autor Taog, 11.09.2008
Přečteno 575x
Tipy 12
Poslední tipující: Tacca, kavec, maena, Myrja, Psavec, labuť, Holis, Bíša, hanele m.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...velmi pocitové a ten cit a tu něhu cítím z každého
slova ...Jirka

17.09.2008 22:30:00 | kavec

Moc pěkné...:)

11.09.2008 21:54:00 | okousaná od světlušek

Krásné verše...

11.09.2008 21:52:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí