slovami maľované

slovami maľované

raz namaľujem tvoju tvár a tvoje ruky

vrásky z lásky

a lásky z vrások spletené

a raz namaľujem oceán...

nad ktorým sa bude brieždiť

a namaľujem aj svoju dušu, hodiny a dni

okolo nás španielsku stenu

a dve šálky z čínskeho porcelánu po okraj plné

anglického čaju

pre teba, pre mňa

štetce budem máčať

v palete plnej namiešaných

poloprávd

hýriacich lahodnou hudbou,

krištáľovo čistými prameňmi

hriechov

a ešte neobjavených svetov

na napnutom plátne nechám vysychať

tep našich sŕdc

aj novembrový sneh zafarbený

domodra

miesto podpisu- odtlačená dlaň

a obraz predám na dražbe
Autor sophia92, 11.09.2008
Přečteno 406x
Tipy 15
Poslední tipující: vodnař, el viento, jedam, labuť, enigman, Psavec, Petbab, Holis, hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bezmezná...

12.09.2008 00:10:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí