Bezmocnost

Bezmocnost

Anotace: ..........

Když máš den, kdy nevíš,
kdy nevíš vůbec nic,
kdy neuslyšíš v zámku klíč,
kdy zvonek nezvoní,
a telefon jen tutá,
to je čas, kdy si myslíš,
že kukačka už nezakuká.
Autor Hančí, 05.10.2004
Přečteno 709x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí