Odešel´s...

Odešel´s...

Anotace: Láska je plamen, který zahřívá, vášeň je požár, který ničí...

Koukám se z okna
Hledám tě,
Zase si zmizel
Tak jako před lety,
Bez rozloučení
Bez jediného slůvka útěchy,
Po několika letech ses vrátil…
Po tom dlouhém odloučení,
Řekl si, že Mě Miluješ
A všeho lituješ.
Že´s musel odejít,
Ale že teď si zpět
A to, že je hlavní,
Že zase budeme ti dva nejvíce zamilovaní.
Věřila jsem v tebe
A věřila, že už neodejdeš,
Ale zase nastal ten den,
Den kdy´s odešel.
Proč Lásko Proč?
Chybíš mi…
……
Jsou to už dva roky
A ty nikde,
Stmívá se…
Sedám si na zem
Už je to tak,
Nevrátíš se…
Proč?
Brečím…
Utápím se v žalu,
Nevnímám nic kolem sebe
Chci jen umřít,
Bez tebe totiž nemá cenu žít…
Beru si do ruky nůž,
Skoncuju to…
Přetínám si žíly,
Vidím krev.
Pomalu upadám do věčného ticha,
Když slyším tě přicházet,
Voláš mě,
Omlouváš se,
Ale já nemám sílu ti odpovědět
Umírám…
Vcházíš do kuchyně,
Vidíš kaluž krve
A uprostřed té kaluže vidíš mě.
Běžíš za mnou,
Ptáš se proč?
Říkáš: NEUMÍREJ! VYDRŽ!
Voláš záchranku,
Ale nejde to
Už nemám sílu,
Ani víru…
Nedokázala jsem být bez tebe…
Odpusť…
Slyšíš zvonek…
Běžíš ke dveřím
a voláš, na mě vydrž…
Prosím lásko, vydrž,
Ale já už nemám sílu…
Zavírám oči…
Už nejde nahmatat můj puls…
Odpusť…
Je konec…
Nevyčítej si to….
Není to tvoje chyba…
To já…
Já to nedokázala…
Promiň…
Autor NiQuS, 12.09.2008
Přečteno 464x
Tipy 12
Poslední tipující: Woski, bajli33, NikitaNikaT., Mraveneček, Caracol, Nazgulll, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

wow! četla jsem ji se zatajeným dechem...krásná ale krutá...

05.10.2008 19:31:00 | bajli33

ST! z básenky skutečně mrazí, velmi hluboké a pocitové dílko, nesmírně smutné, ale aj to je život, bez teho by to klidně šlo a řešit to jinač. Je to těžké a rady nedávat nebudu, nechci a nepřísluší mi to ...

14.09.2008 08:32:00 | NikitaNikaT.

ST... čte se jedním dechem, chvílema mě až mrazilo.. hodně pocitová, upřímná, bolavá .... a krásná, moc krásná... a musím se přiznat, že mi vyhrkly slzy....pže ti až moc rozumím...

12.09.2008 17:30:00 | Caracol

moc procítěné, krása

12.09.2008 17:20:00 | Nazgulll

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí