Byl každý sám

Byl každý sám

Anotace: Byl každý sám a přec byli spolu..

Byl každý sám a přec byli spolu,
pod hvězným nebem bez mraků.
Letěli v myšlenkách nahoru dolů,
spojeni v toužebném záchvatu.

Tmavé stíny se prolnuly v obětí,
do ticha zazněl jim polibek.
Byla to chvíle lásky a dojetí,
o které píše se v básních.

Teď jsem tu sama,
uvadl lásky kvítek.
Jen sebe se ptám,
kde je můj drahý .....?
Autor Sable, 12.09.2008
Přečteno 389x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí