Výlet do tvého srdce

Výlet do tvého srdce

Anotace: Většinou vnímáme bolest, která se týká nás. Ale i my dokážeme dávat rány!

Sbírka: Vejdi, ale neubliž!

Na nitce pavučiny spustím se na tvé srdce,
jsem malý pavouček, však s vůlí dravce.
Přišla jsem zasít nezlomnou emoci,
tvou duši tiše - zkusím si zotročit.

Však ty víš, že uvnitř jsem a tápu,
vidím tvé šrámy a snad tě víc chápu.
Poznávám naší jizvu, co stále se hojí,
bez dotyku kolem ní zkusím teď projít.

Už nikdy nechci vidět tvé srdce zblízka,
já tam prostě jsem, nemusím si stýskat.
Už nechci vidět granát té bolesti
a nikdy být tou, co ho odjistí!!!
Autor Keilanne, 25.08.2005
Přečteno 506x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí