U moře....

U moře....

Anotace: Moře bylo bouřlivé a mé myšlenky rovněž...

Moře se bouří,
mé srdce zkomírá,
nad obzorem racci krouží,
má láska k tobě umírá!
Maják bije na poplach,
v dálce se loď potápí,
voda s větrem jsou krutý vrah,
má duše se nad propastí potácí!
Nemůžu již s tebou býti,
nezasloužíš si, abych tě milovala,
bez tebe se mi bude lépe žíti,
srdce své jsem jinému darovala!
Autor Anches, 13.09.2008
Přečteno 358x
Tipy 6
Poslední tipující: Aliklat, Janetee, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí