trápení

trápení

Anotace: snažila jsem se vypsat ze svých pocitů

Já trpím, trpím dálkou tou,
tím co nás dělí, prostorem mezi tebou a mnou.
Ležím a pláču do polštářů,
na nic jineho už myslet nedokážu.
Já trápím se, opravdu je to tak.
Rve mi to srdce, ty ani nevíš jak.
Jak tohle já vydržet mám,
už tak dlouho odolávám.
Už však dal takhle nemůžu,
ale musím,vždyť co zmůžu.
Poraď mi poraď lásko má,
vždyť se mi o nás stále jen zdá.
Jsi daleko a chbíš mi.
Není to lehké na zemi...
Autor katin, 13.09.2008
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí