Vyznání i žádost

Vyznání i žádost

Anotace: Tahle slova lze použít i jako vyznání lásky k ženě. Ale já je použil jako žádost o ruku.

Potřebuji tě tak, jako květiny potřebují vodu.
Došel jsem k tobě jako k vytouženému bodu.
Ty jsi všechno, co chtěl jsem v životě mít.
Jen s tebou po boku chci celý život žít.
Moje štěstí se násobí přicházejícím dítětem,
které je lásky mezi námi mládětem.
Nad propastí temnou, kde končí se svět
já vznáším se a kradu krásný květ,
do jehož pestíků šeptám,
že tobě se oddám,
pomocnou ruku ti podám,
v srdíčku tě nosit budu,
pomůžu ti zahnat nudu,
budu tě milovat a ctít,
nepohrdat tebou, ale tebe chtít.
Když přijdeš ke mně znavená,
nabídnu ti svá ramena.
O děti se s tebou budu starat
a domácí práce zastanu,
pilně já budu pracovat
a budeš-li chtít, přestanu.
Buď stále u mě,
já budu s tebou.
Nenechme se vyhnat z Ráje
jako Adam s Evou.
Dveře do společného života
otvírám těmito slovy.
Můj pohled to jistě poví
a hlava se mi zamotá.
Stojím na pevné zemi
a krásně je mi.
Půjdu s tebou ruku v ruce,
přes bulváry, přes ulice,
přes lesy, vodou, po loukách,
přes hřebeny hor, po paloukách.
Ve tmě posvítím ti baterkou
A ve dne budu tě nosit na rukou.
Pokud ti tohle není málo,
pak řekni mi své ANO.
Autor Pytrýsek, 13.09.2008
Přečteno 807x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...za vyznání tip,ať se daří

14.09.2008 00:27:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí