Konec mých snů

Konec mých snů

Anotace: život se neřídí podle snů...

Šla bych za tebou v světa kraj,
tak proč mě odháníš?
Vždyť jsme se milovali,
budoucnost společnou si malovali.
Jak spolu budeme celý život žít
A nádherně se spolu mít.
Chtěli jsme mít kopu dětí,
víc než je na zemi smetí.
Velká rodina byl můj sen,
na který jsem před spánkem myslela každý den.
Malovala jsem si naši společnou budoucnost-
a ty jsi řekl KONEC!!!
Konec mých snů.
Prý-tvoje sny se mohou splnit-ale ne se mnou.
Těch pět dlouhých let,
jakoby vítr smet.
A už nikdy je nepřinesl zpět…
Autor Monika Lily Serena, 14.09.2008
Přečteno 401x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis, Mraveneček, bokken
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to chápu...taky jsem si malovala lásku až za hrob,a už je to rok, co odešel..odešel za jinou..a já stále tajně v duchu tiše trpím..jojo, život neni úplně lehkej..chjooo

17.10.2008 16:31:00 | Agniezka

Auu:,(

16.09.2008 13:41:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí