Nevšední

Nevšední

Anotace: ..........

Zbyl mi tu po tobě popel z cigaret
a ozvěna tvých rozvitých vět.
Zůstaly mi po tobě otisky tvé tváře
v moji dlani, i vůně tvého dechu,
a já jsem usnula, jako v náruči
měkkého mechu.
Autor Hančí, 05.10.2004
Přečteno 820x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí