Ideál?!

Ideál?!

Anotace: Jak vypadá ideál...?

Když je šťastná,
chvějí se stromy.
Pak když pláče,
padají domy.
Když se ti nabízí,
štěstím se zalykáš
a když ti ublíží,
hořké slzy polykáš.
Když tě hladí,
ústy laská,
myslíš si,
že je to láska...
Nechce se věřit,
když tě pak hodhodí,
nechce se věřit,
že se jí nehodíš.
Autor semtrpajzlik, 14.09.2008
Přečteno 319x
Tipy 3
Poslední tipující: Alasea, Marfuša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí