Strach z lásky

Strach z lásky

Anotace: Pochybnosti.... jsem už taková....rychle létat, rychle padat...:-?

Bojím se a bolest má
Jak prototyp fobie zní,
Když mé srdce se chytá šance
A o lásce jen sní.

Matně hoří blýskavice,
Bojím se, že brzy zhasne,
Nad obzorem vychází
Slunce – ač pod mrakem, jasné.

Oči jako diamanty
Perleťově šedá zář,
Jemné rysy,
Zvláštní profil,
Usměvavá tvář.

Uhýbám, mám strach,
Bojím se,
Jsi srdce vrah,
Bojím se,
Že mne shodíš z nebe,
Mám radši utéct,
Když chci Tebe?

Mám dát zas sbohem citům,
Zapomenout a jít dál,
Aniž bych věděla,
Zda o to, co já,
Bys také stál?

Milovat či srdce zničit,
Zase znovu mám,
Milovat či vzdát se Tebe,
to dilema už znám…

Tuším, že mi ublížíš,
Ven problesknou moje city,
Dokážu se ubránit –
Když mou hvězdou, mým snem jsi Ty?
Autor Ammazonic, 15.09.2008
Přečteno 456x
Tipy 18
Poslední tipující: Mraveneček, xavian, Holis, Bíša, NikitaNikaT., Rolnička, enigman, v.hercik, mamina, blue, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST! hlavně za poslední sloku, myslím, že to dobře uzavřela. Dílko hodně myšlenkové a pocitové.

15.09.2008 12:51:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí