Nesplněný sen

Nesplněný sen

Anotace: ***

Chtěla bych si vyplakat oči
a pak do nich cvrnknout jak do kuliček.
Odkutálely by se daleko, daleko pryč.
Uviděly by jiný svět, lidi, lásku a k srdci klíč.

Pak by mi je ten nejmilejší znovu přinesl zpátky.
Abych si je nasadila a pochopila,
že život je někdy až příliš krátký.
Na marné babrání se v tom, co bylo,
abych pochopila, že musím začít žít dle svých lepších přání.
Odejít za svou láskou a být navždy hodná na ní.
Autor melebele, 15.09.2008
Přečteno 373x
Tipy 5
Poslední tipující: Agniezka, Manon.H, enigman, Ammazonic
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí