Hloupá

Hloupá

Anotace: zase ten déšť

Déšť...
skrývá čas..
kapky...
a bolest v nás...

Tisíce podvodů,
ale jeden,
utopil nás pod vodu...
Náž vztah,
a bolest v nás...

Kapky deště,
a déšť sám....
Je chlad...
Máš strách?
Já taky.

Řekla jsem že ti už
žádnou šanci nedám,
lituju toho,
ale dávám ti další...
(doufám že se napravíš)
Zamilovaná...

Jak Hloupoučká je kapka,
která na beton dopadá...
Dala jsem ti šanci,
ale teď už opravdu...

Naposled...
Autor Vell, 15.09.2008
Přečteno 331x
Tipy 4
Poslední tipující: Lilly Lightová, xavian, jima, Loudilka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tipová--- :)

27.02.2009 21:34:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí