Trápení

Trápení

Anotace: ... jak jsem se dřív trápila ...

Proč mi někdy připadá,
že osud není na mé straně.
Proč musím plakat do polštáře,
proč zoufám si, jak u oltáře.
Proč nechce se mi tolik žít,
proč klid už chci od všeho mít.
Chci být šťastná, jako dřív,
proč nejde to, proč nejde nic?
Proč se musím trápit dál,
kdo by tomu odolal?
Proč přání jediné už mám,
proč však spoutaná si připadám.
Vždyť chci za štěstím odejít,
jenže smutek nechce mi to dovolit.
Autor intricate, 15.09.2008
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutek zavři do komnaty černé,
vždyť patří stále tam,
a pro pravého šetři city věrné,
do příštích krásných rán.
dnes můžeš cvičit úsměv krásný,
který shůry ti byl dán,
než objeví se chlapec krásný,
a tebou bude milován.

02.12.2012 02:53:56 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí