Ta sůl na rtech

Ta sůl na rtech

Anotace: Něco so deje, ale proč neví co?

-Usínají a je jim spolu skvěle-

Ale když se občas s tichým zklamáním
(neví z čeho,ale ne kvůli tobě),
které ví, že jí prozradí
probudí z tvého obětí.
Jenž ji celou noc hřálo,
je jí z toho ještě mnohem hůř.

A už dopředu, vždy ví,
že ta sůl na jejích sladkých rtech,
prozradí při prvním ranním polibku
to něco,
co ji tolik bolí.
A že její falešný úsměvy,
už to nezachrání.
A na řadu přijde přiznání.

Zase jí uslyšíš,
vprostřed noci..
do ledové tmy.
šeptat to, čemu nevěříš.
Ale ona ti nelže,
to snad přece dobře víš.

Tak přestaň věřit tomu,
že to tak není.
A podívej na to zrcadlo
na kterém horkým
dechem je vyryto,
Že “něco se prostě mění.“
Autor llucinka886, 15.09.2008
Přečteno 462x
Tipy 19
Poslední tipující: Metcheque, Láďa, Agniezka, susana načeva, carodejka, Oťas, Ovádko, Radek.oslov.Šafárik, kikis, Vlk v rouše, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zrcadla jsou zvláštní věc...a sůl už tuplem :)

12.03.2010 21:53:00 | Láďa

Krásné Lucko!

27.12.2009 15:12:00 | carodejka

Lucko, je to něžně roztoužené.

09.05.2009 21:33:00 | René Vulkán

zajímavé

09.05.2009 19:14:00 | Radek.oslov.Šafárik

...smutný, zoufalý, pravdivý... Rozhodně dobře napsaný:)

22.10.2008 19:11:00 | Jesus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí