Tá druhá...

Tá druhá...

Anotace: ja..tá druhá..

červená ruža položená na posteli,
nežnými dotykmi dotýkaš sa mi tváre,
nové obliečky, dlhá hodina nehy,
oblečené iba sandále...

mlčky vyslovené najkrajšie slová,
vpísané chvíle do srdca šepotom,
izbou šíri sa Beethovenova osudová,
a nežný hlas tvoj...

nezabudnuteľný čas,prežitý s tvojim časom,
horiaca sviečka v nás nikdy nezhasne,nikdy,
nepustiť ťa,nerozlúčiť sa s tvojim hlasom,
ostaň,aj tak je neskoro,dopustil si sa už krivdy...

no nie ku mne...
ale ved ty vieš...
Autor maliska, 16.09.2008
Přečteno 371x
Tipy 14
Poslední tipující: Ria, radexk, Mraveneček, Bíša, WhiteSkull, Holis, bokken, Myrja, Simísek
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezky napsané,ale smutek,ten smutek:,(

17.09.2008 22:39:00 | Mraveneček

moc pěkná

16.09.2008 21:45:00 | Myrja

bude líp..:-*

16.09.2008 21:31:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí