Z ňader

Z ňader

Anotace: ...existuje něco hezčího než dívčí ňadra?...myslím, že určitě ano, jejich tvář a duše

Z ňader šlehačka pomalu ti mizí,
ústy přikrytá stále častěji toužíš být,
stíny očí do srdce se propadají,
chceš žít a už navždy přestat snít.
..doteků pár po vlasech jak havran,
z tváře setřít slzu, polibek jen darovat,
nastavit tvář pro jednu z mnoha ran,
pro jedinou věc, aby ses mohla usmívat.
Z ňader polibky slíbávám tvé noci,
kdy pod přikrývkou před duchy se schováváš,
nespím, nesním, jen hledím do tvých očí,
nevěříš, ale stále tu někoho máš.
..doteků pár po stehnech bronzových,
po rtech, rudě opitých vínem,
dálavy tužeb nekonečných,
pravá, naše noc začíná dnem.

Z ňader jen bradavky sbohem mi dávají…
Autor Láďa, 17.09.2008
Přečteno 407x
Tipy 3
Poslední tipující: WhiteSkull
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hm, zajimave tema, lec by to sem tam mohlo byt lepe zpracovano...

17.09.2008 15:06:00 | saddova

Dobrá poznámka

17.09.2008 10:07:00 | SZN

...faq nevím jestli mají ňadra duši :) ...chtělo by to výzkum ...zkus to dát na asicr.blog.cz ...tam se toho ujmou odborníci ...

17.09.2008 09:59:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí