básnička - nemám název..

básnička - nemám název..

Anotace: .....

v postýlce z červánků,
ustelu si,
z těch malých bochánků,
mraků...
budu se koukat na zemi,
tam dolů,
na všechny lidský sny,
a přát...
za zvuků písní s andílkama,
si hrát,
slavit a výskat hnedka z rána,
pak se bát...

když tma zahalí mou tvář,
tam v noci,
zahlédnu měsíce zář,
pak cit,
jenž ve mně horce vzplane,
svou sílou...
nečekaně jako blesk,
působí nevídaně,
titěrně a nevtíravě,
zasazen do mne...
Autor jarkaj, 26.08.2005
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně nežná!

27.08.2005 15:48:00 | Keilanne

Krása se z ní vyklubala...

27.08.2005 11:22:00 | Krtica

i já si chci stlát v červánkové posteli
a prospat v její záři celou neděli :o))

26.08.2005 14:51:00 | šuměnka

krásňoučký, něžňoučký:) Taky bych si ustlala:)

26.08.2005 13:17:00 | makretka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí