Na tvou památku

Na tvou památku

Anotace: smrt si nevybírá...

Prázdnou láhev v ruce svírám,
smutným pohledem k nebi se dívám
a přemýšlím...

Mokrá tráva po celém těle mě chladí,
láska s nenávistí těžký boj svádí,
a já nevím jak dál...

Poslední slza po tváři se kutálí,
kéž bysme alespoň přáteli zůstali,
vím, že to není možné...

Tvou krásnou duši bohu se zachtělo,
stalo se něco co se stát nemělo,
a já si to vyčítám...

Zůstalo mi pouze pár krásných vzpomínek,
a tvých vlasů pramínek,
jež střežím jako oko v hlavě...

Na věčnou lásku jsme věřili,
podmínky se však změnily,
a já pomalu ztrácím víru...
Autor efie, 17.09.2008
Přečteno 353x
Tipy 6
Poslední tipující: fuu, Bíša, Rbb, SZN
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

omlouvám se, ho

01.12.2008 09:37:00 | fuu

nezemře, pokud ji necháš žít v sobě...

01.12.2008 09:36:00 | fuu

je mi to líto...

17.09.2008 15:31:00 | saddova

neztrácej to jediné závisi na tobě

17.09.2008 15:29:00 | Rbb

Jsi na tom lépe než ti, kteří nikdy víru neměli...

17.09.2008 15:04:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí